Reference

Javna ustanova

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije upravlja s 35 zaštićenih dijelova prirode Dubrovačko-neretvanske županije.

Opis suradnje

Za Javnu ustanovu održavamo i upravljamo IT resursima.

Nakon što smo osmislili i izradili računalnu mrežu, provodimo kontrolu i održavanje iste, održavamo računala, udomljavamo (hosting) i održavamo internet stranicu te smo omogućili sigurni rad na računalima kroz backupe i korištenje antivirusnog rješenja Bitdefender.


 

Medicinska škola

Srednja Medicinska škola u Dubrovniku sa sjedištem na adresi  Bogišića 10 u Dubrovniku

Opis suradnje

Za Medicinsku školu održavamo i upravljamo IT resursima.

Provodimo kontrolu i održavanje računalne mreže, održavamo računala za administraciju i učenike, udomljavamo (hosting) e-mail adrese. Instalacijom antivirusnog rješenja Bitdefender omogućili smo sigurniji rad administraciji a u učionicama i računalnim labovima instalirali smo rješenja s  kojim računalo, bez obzira što se na njemu radilo, uvijek nakon ponovnog pokretanja imamo iste postavke.


 

DSO

Dubrovački simfonijski orkestar sa sjedištem na adresi  Ulica sv. Dominika 9
20000 Dubrovnik važan je dio bogatog i raznolikog kulturnog nasljeđa Dubrovnika i Hrvatske.

Opis suradnje

Za DSO održavamo i upravljamo IT resursima.

Nakon što smo osmislili i izradili bežićnu i fiksnu računalnu mrežu, provodimo kontrolu i održavanje iste, održavamo računala, udomljavamo (hosting) e-mailova i internet stranicu. Izradili smo u Wordpess-u novu internet stranicu na adresi www.dso.hr u koju smo ugradili kalendar događanja. Omogućili  smo sigurniji rad na računalima kroz backupe i korištenje antivirusnog rješenja Bitdefender.


 

Nevio camping – Viganj comerce d.o.o.

Autokamp Nevio čine mobilne kućice i parcele okupljene na 7 hektara predivno uređenih površina koje se izdižu iz mora, sve do unutrašnjosti koja pruža fantastičan i upečatljiv pogled na more u svakom obliku smještaja.

Opis suradnje

Za kamp Nevio održavamo i upravljamo IT resursima.

Skoro 20 godina je uspješne poslovne suradnje između Viganj comerce, kamp Nevio i nas. Kroz sve to razdoblje osigurali smo uslugu hostinga za mailove i internet stranicu. Više različitih internet stranica smo programirali kroz sve to vrijeme.

Zadnjih 13 godina kroz etape izgradnje ugradili smo preko 40 antene za bežični internet s kojim smo pokrili gotovo svaki kutak kampa, ugradili optiku i na kilometre UTP kabla te komunikacijske ormare za računalnu opremu.  Za Nevio održavamo računalnu mrežu te se smo osigurali korisnicima HotSpot sustav preko kojega se mogu spojiti na internet


 

Kamp Palme d.o.o.

Kamp “Palme” je mali obiteljski kamp koji se nalazi 5 km zapadno od Orebića u blizini ribarskog mjesta Kučište.

Opis suradnje

Za kamp Palme održavamo i upravljamo IT resursima.

Skoro 15 godina je uspješne poslovne suradnje. Instalirali smo više razlučitih antena preko kojih se gosti mogu spojiti na internet kako bi obavljali svakodnevne poslove, javili se svojoj obitelji kreko društvenih mreža ili mobilnih aplikacija. Opcijom HotSpot gosti spajaju na bežičnu mrežu nakon čega im se otvara posebna internet stranica na kojoj upisuju korisničko ime i lozinku za bezbrižno surfanje.


 

Hotel Saudade

Obiteljski hotel s 4 zvjezdice na adresi  Nike Andrijaševića 11. 21330 Gradac koji je smješten uz samu plažu.

Opis suradnje

Za hotel smo rekonstruirali postojeću računalnu mrežu, konfigurirali virtualne mreže s kojim smo odvojili internet administracije s internetom od gostiju. Ugradnjom antena za bežični internet u gotovo svaku sobu osigurali smo gostima brzu konekciju na internet.


 

Hotel Antonija

Hotel Antonija

Obiteljski hotel s 4 zvjezdice izvanredno uređenog interijera, modernog sadržaja smještenog u Drveniku na svega 30 metara od mora.

Opis suradnje

Za hotel Antonija smo napravili kompletnu računalnu mrežu. Svaki dio hotela ima svoje komunikacijske ormare koje smo međusobno povezali te aktivnom opremo, switchevima opremili kako bi ih stavili u funkciju. Ugradili smo telefonsku centralu kako bi svaka soba imala svoj telefon te preko jedinstvenog broja gosti mogu naručiti usluge u svoju sobu. Ugradnjom antena gostima smo omogućili spajanje na bežični internet.


 

Hotel Hani

Hotel Hani Drvenik

Obiteljski hotel s 4 zvjezdice na adresi Gornja Vala 17, 21333 Drvenik, Hrvatska koji je smješten uz samu plažu.

Opis suradnje

Za hotel smo napravili analizu pokrivenosti signalom za bežični internet s postojećih antena te na osnovu dobivenih rezultata ugradili nove antene kako bi pokrivenost bila na gotovo 100%. Sve antene smo spojili na glavni router na kojem smo konfigurirali više virtualnih mreža. Spajanjem svih antena na glavni router osigurali smo da svim njima upravljamo na jednostavan način (provisioning) s jednog mjesta te gostima uslugu pristupa internetu.


 

Adriatic Mikulić

Adriatic wine resort obitelji Mikulić smješten je na adresi Mokalo 6, 20250 Orebić, Hrvatska.

Opis suradnje

U preko 15 godina suradnje izgradili smo računalnu mrežu koju održavamo. Antenama za bežični internet osigurali smo gostima siguran i brzu konekciju na internet. Sustavom hotspot-a gosti se prijavljuju na bežičnu mrežu gdje im se automatski otvara početna stranica na kojoj upisuju svoje korisničko ime i lozinku za početak korištenja interneta


 

Boutique Hotel Adriatic

Butique hotel Adriatic sa sjedištem na adresi Šetalište Kneza Domagoja 8, 20250 Orebić

Opis suradnje

Za hotel Adriatic smo izvršili rekonstrukciju postojeće računalne mreže, ufradili antene za bežićni internet, organizilrali i ispitali postojeće UTP kablove koje smo spojili u novi komunikacijski ormar. Ugradili smo hotspot sustav preko kojeg se gosti  sa svojim korisničkim imenom i lozinkom mogu priključiti na bežični internet. U glavni komunikacijski ormar smo ugradili router u kojem smo konfigurirali firewall, virtualnue računalne mreže za goste te personal i administraciju. Osim navedenog ugradili smo nove televizije s hotelskim modom rada.


 

DSO

Dubrovački simfonijski orkestar sa sjedištem na adresi  Ulica sv. Dominika 9
20000 Dubrovnik.

Opis suradnje

Izvršili smo rekonstrukciju računalne mreže, ugradili glavni komunikacijski ormar do kojega smo provukli UTP kablove od svih računala iz ureda. U komunikacijski ormar smo ugradili router preko kojeg smo osigurali stabilnost i sigurnost računalne mreže. Ugradili smo antene za bežićni internet preko kojih se zaposlenici i gosti mogu spajati svojim mobilnim uređajima na internet.


 

MI ARHITEKTI

WordPress CMS

Anqi marine

WordPress CMS

DSO

WordPress CMS s kalendarom

Auto košara

HTML stranica i java script

Vala Matković

Joomla CMS

Društveni centar Gradac

Joomla CMS

Kamp Palme d.o.o.

Joomla CMS

Hotel Saudade

Joomla CMS

Amathus travel d.o.o.

Joomla CMS

Labo d.o.o.

Joomla CMS

Konavosko komunalno društvo d.o.o.

Joomla CMS

Graf d.o.o.

Joomla CMS

Davor Oštrić

HTML stranica i java script

Bondsim

Bondsim

Joomla CMS i webshop

Mondo trade d.o.o.

Mondo trade d.o.o. Dubrovnik

Joomla CMS

Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o.

Joomla CMS

Kamp Palme d.o.o.

Joomla CMS

Eko JUG

Joomla CMS